Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Visszaküldési javítási szabályzat

Overview

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 10 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 10 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.
Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

A visszaküldés befejezéséhez nyugtára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtunk:
  • Ha mégsem tetszik
  • Ha közben a megajándékozottal változott a viszony

Refunds

Miután megérkezett és megvizsgáltuk a visszaküldést, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.
Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napokon belül automatikusan jóváírást alkalmazunk a hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módon.

Exchanges

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön egy e-mailt a(z) {email address} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

Gifts


Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Shipping returns

A termék visszaküldéséhez emailben az szben7@gmail.com on jelezze szándékát és megadjuk a póstai címet. 
A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.
Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

Need help?

Shopping Cart