Weddings of wonder

Esküvőszervező
cég logója

Alap koncepció volt, hogy egyedi lényegre törő és hatásos legyen ugyanakkor letisztult. A cég minden tagjának nagyon tetszett a logó.

Ark Barbery fodrászat

Ark Barbery fodrászat
teljes arculata.

Alap koncepció a teljes letisztultság de mégis hatásos benyomás keltése volt. Az arculatot közösen a megrendelővel sikeresen megalkottuk. Az üzlet teljes dekorációját pedig kiviteleztük. 

Bodylux szépségszalon teljes arculata

Budapesti szépségszalon

Szerette volna az ügyfél, hogy egy exkluzív megjelenést kölcsönözzünk a szalonnak. Ezt a logó egyénileg gyártott betűtípusa és az aranyozott kivitelezések maximálisan meg is teremtették. 

Strong hand boxing team

Strong hand boxing team. A boxklubbok belvárosi királya!

Ennél a projektnél, az ügyfél konkrét elképzeléseit kellett formába önteni. Mindenképp szerette volna, hogy a boxoló kéz felüliről lecsapva jelenjen meg. A terveket meglátva maximálisan meg volt elégedve a munkával. A projekt különlegessége, hogy az egész terem retro, hangulatú dekorációs festéseket kapott. Az összhang olya annyira sikeres lett, hogy azóta már Hollywood-i filmre való forgatásra is kapott felkérést. 

Starchicken Budapest legfinomabb grillcsirkéje!

Star chicken project

Az alapkoncepció a letisztult de egyedi figyelemfelhívás. Ezek a szavak szinte ütik egymást de nem akkor, ha egy igazán ötletes logó születik meg! A logó már szinte azonnal belopja magát az ember szívbe így máris megelőlegezi a bizalmat az megrendelők felé ami vásárlásba torkollik. 

IMG_6965

Logó mindenek felett!

Egy kis, közép vagy nagy vállalkozás megalapítását követő második legfontosabb lépés nem más mint a logó és arculatépítés. Őszinte leszek! Ezt semmiképp ne bízd gyakornokokra, az aranyos szomszéd kisfiára, vagy olyanra aki ebben még nem tapasztalt! Mint ahogy a vállalkozás komolyabb ügyeit is erre szakosodott szakemberre bízod így a megjelenéshez is szakember kell, mert az első benyomás után nincs lehetőséged csak második benyomást tenni a piacon, ezért nagyon lényeges a start, az indulás!  Minden részlet számít a célcsoport, a tevékenység, az innováció mindennek benne kell lennie a logóban  még is egyszerűen és hatásosan. Általában amikor engem megbíznak egy logó készítéssel teljesen belebújok az adott cég bőrébe és a leendő ügyfelekébe is egyaránt. Az esetek többségében ez nem csak egy ,,logót” eredményez hanem egy ütős szlogent, egy frappáns reklámot és kiváló ötleteket, és így akár egy hosszútávú együttműködést is!  Ez a szolgáltatásom nem csak induló cégeknek van, hanem már régóta működő cégek számára is. Mert egy dizájn frissülés ráfér minden cégre olyan ez mint amikor egy fiatalító átalakuláson megy keresztül valaki, lecseréli a ruhatárát csupa vagány szuper, divatos ruhákra el megy fodrászhoz, fitneszterembe és már is felfrissül az ember!  Engedd meg a cégednek is, hogy lebilincselően nézzen ki! Ha ez így lesz, vonzóvá válik az ajánlatod és félsikerrel indul a biznisz! 

MUNKAFOLYAMAT

A munkafolyamat legelső fázisában telefonos konzultációra kerül sor, melynek során átbeszéljük a főbb koncepciókat, lehetőségeket az arculatot illetően.

A konzultációt követően, már világos képet kaptam a megrendelő konkrét elképzeléseiről, a foglalkozás lényegéről, kedvelt stílusirányzatokról így megkezdődhet a piackutatás és a tervrajzok megalkotása.

Az általam készített tervek számítógépes kidolgozásra kerülnek marketing szempontból a legoptimálisabb formákban. Ezután az elkészült terveket bemutatom a megrendelőnek.

Az esetek 75%-ban a megrendelő itt maximálisan elégedett az elkészült tervekkel. Ha mégsem akkor még legfeljebb 2 módosítási körben dolgozom ki a következő lehetőségeket egy második konzultációt követően. Ezt követően még nem történt megrendeléstől való elállás! A cél az, hogy mindketten megtaláljuk amit keresünk!

BRAND ÉPÍTÉS

LOGÓ ÉS ARCULAT

Rendeléshez írd meg az információkat a vállalkozásról és azt, hogy mi a te elképzelésed a logóról esetleg képet is csatolhatsz. 

Ha készen álsz arra, hogy tiéd legyen a legütősebb arculat akkor várom az üzenetedet! 

SZBEN7@GMAIL.COM

+ 36 30 152 29 17